promo-02 mtb racefiets citybike
 

Over ons

Deze zaak is een echt familiebedrijf , Kort na de 2de wereldoorlog startte Jerome Covemaecker, samen met zijn vrouw Simone, de fietsenzaak. In die tijd bouwde de fietsenmaker nog zelf zijn fietsen met losse onderdelen. Zelfs de frames werden toen nog zelf geassembleerd.

Na enkele jaren te hebben meegewerkt met zijn vader, nam Marc Covemaecker, samen met zijn vrouw Christiane, in 1978 de zaak uiteindelijk over. In deze periode startte hij ook met de verkoop en de herstelling van grasmaaiers en tuinmachines. Al snel werd de bestaande winkel te klein en in 1980 werd de winkel uitgebreid.

In 2004 doet de jongste generatie, Bruno en Ines Berthels-Covemaecker, zijn intrede in Covemaecker & Co B.V.B.A. Vernieuwende ideeën worden gelanceerd.

2006 was het jaar dat het oudste deel van de winkel afgebroken werd en een volledig nieuw complex van om en bij de 500 m² werd gebouwd.

Begin 2015 komt een einde aan onze afdeling tuinmachines. Na rijp beraad hebben wij beslist om de afdeling tuinmachines vanaf 01/01/2015 over te dragen aan "Tuin-en Parkmachines Mabesoone", Veurnestraat 27 uit Oostvleteren.
Sander zal instaan voor de verkoop, herstellingen en onderhoud van de machines. Zowel het klantenbestand van de tuinmachines als het dealerschap van de merken Honda, Stihl en Viking werden aan hem overgedragen.

Onze bedrijfsfilm

 

Professionalisme, betrouwbaarheid, bekwaamheid en advies.

Dit is wat u vindt bij een erkende Campagnolo Pro Shop.

Wij zijn trots bij dit selecte gezelschap te mogen horen !

 

Zie ook website http://www.covemaecker.be/service.php

 

U wenst geen standaardfiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bel ons op 057 40 03 15.